Bild

44 dagar kvar…..

….tills vi sätter oss på planet till Sydafrika för det stora äventyret. Vistelsen varar förhoppningsvis i 9 månader (om de sydafrikanska myndigheterna är snälla :)). Tilda och Liza ska gå på Rhenish High and Primary School, Viktor ska läsa vid Stellenbosch University och vi vuxna ska vara lediga och curla baren och oss själva :). JAG LÄNGTAR!

Beslutet att åka tog vi under hösten 2011 så det känns helt ofattbart att avresedagen äntligen börjar närma sig. De senaste månaderna har varit fulla av förberedelser och sakta men säkert börjar saker lösa sig. Att kommunicera med de sydafrikanska myndigheterna har varit en spännande och tålamodsprövande upplevelse i sig : S …..

Söndagen den 7/7 lämnade vi vårt hus i Sävedalen till familjen som ska bo där fram till 1/6 2014

så numera finner ni oss inkvarterade på vårt sommarparadis Stocken. Katten Puma kommer att bli kvar i Sävedalen hos min syster medan vår hund Diva kommer att flyga som cargo till SA med oss. Delade meningar råder om hur bra det är att ta med henne till SA men vi är två starka viljor i familjen som inte kan tänka oss att vara utan henne <3.

Bloggen kommer att fungera som en dagbok för familjen för att spara våra minnen även på pränt, men den är också en bra möjlighet att förmedla hur livet kommer ser ut för oss till de som är intresserade. Följ oss och kommentera gärna! Bilden på Göran och pingvinerna tog jag på vår rek resa i julas.

cropped-46094_4185098312002_560143959_n.jpgMarie

Annonser

5 thoughts on “44 dagar kvar…..

  1. Jösses så spännande! Tur ni tar Diva med er. Ni skulle nog längta ihjäl er efter varandra annars. Jag önskar er lycka till.

  2. Gick förbi ert hus idag. Det kändes tomt och konstigt att inte höra Lizas glada rop från poolen, Görans röjsåg och Viktors suckar;-). Tror du man kan få en kaffe där ändå? Vi kommer sakna er som bara den men ert äventyr blir magiskt! Kram Cat-hostel och lillasyster Å

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s