”Vaaaad ska ni göööööööra?”

En annan vanlig fråga jag får.
Svaret är: så lite som möjligt så länge som möjligt och sedan får vi se….
Liza kommer att gå i skolan mellan 8-14 varje dag och då ska vi försöka träna och fundera på vad vi ska äta till lunch typ…..
Sedan hämtar vi henne och jag antar att vi kommer att behöva stötta henne en del med läxor eftersom allt är på engelska och afrikaans. Antar att även de andra två behöver lite curling i början. Det verkar vara mycket familjeaktiviteter i tjejernas skola och vi ska lägga en del tid på att vara med i föräldraföreningen. De kommer gå i skolan må-fr varje vecka och på lördagen är det mer eller mindre alltid skolarrangemang som föräldrarna deltar i. Livet för Tilda på highschool och Viktor på universitetet kommer förutom studier kretsa mycket kring idrottsaktiviteter då det verkar vara högprioriterat vid social samvaro.
banner-491Så mycket familjeumgänge som möjligt hoppas vi på samt en hel del äventyr för att utforska omgivningarna tillsammans. När/om vi tröttnar på det tänkte vi engagera oss ideellt – det finns naturligtvis massor att göra på det området. Våra vänner på plats är engagerade i bla en skola för barn i ”The Black Township” i Stellenbosch. Antar att det inte kommer dröja så länge innan det börjar krypa i kroppen och vi får lust att ta tag i något. 🙂

Annonser

3 thoughts on “”Vaaaad ska ni göööööööra?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s