Socialt experiment

20130820-153516.jpg
Möts av blandade reaktioner på vårt äventyr. De allra flesta positiva. Några förskräckta med kommentarer som ”hur vågar ni”? Inte med antydan på hög kriminalitet och politisk instabilitet i ZA utan med fokus på ”hur vågar ni lämna allt”?
Jag ser det inte som om vi lämnar något. Hoppas och tror att det mesta finns kvar efter våra futtiga 9 månader på vift. Det som inte finns kvar kanske inte heller ska finnas i vårt liv? Ser det snarare som en fantastisk möjlighet till livserfarenhet, reflektion och andrum. En tid att frossa i våra relationer och utvecklas genom utmaningen. Främst för barnen men även för oss.
Även om resan både kommer vara positiv och negativ är jag övertygad om att vi alla fem kommer vara nöjda med att vi gjorde den. Tillsammans. Visst är det ett socialt experiment att sättas i ett helt nytt sammanhang men framförallt innebär det massor av nya möjligheter! Och intressant att se hur man reagerar när man befinner sig utanför sin komfortzon.

Angående spy-följetongen: den 7:personen är fortfarande frisk och herr Make vågar inte komma hem. Bacillskräck i kvadrat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s