Swiiiiidisch school 2

20130826-104755.jpg
Tilda ska parallellt med high school studier i ZA läsa in åk 2 på gymnasiet via Värmdö Distans Gymnasium för att kunna haka på sin cooooola klass när vi kommer hem igen. Idag börjar hon sin skola på distans. Upprop vid frukost. Första uppgiften i pyjamas på källargolvet. Alla sätt är bra sägs det. Det är en känd svensk sångerska inskriven i samma klass som henne som pga sin karriär inte kan gå i vanligt gymnasium. Tilda är exalterad. To be continued….😁

Annonser

One thought on “Swiiiiidisch school 2

 1. Hej familjen Grell!
  Vi känner inte varandra (ännu) men vi har hört talas om er från Kattis och Peter och även Rolf och Jessica Svahn. Själva bor vi i Danderyd under sommarhalvåret och i Somerset West (nästan på gångavstånd från The Beautiful West) från oktober – april varje år sedan 9 år tillbaka. Vi ser fram emot att ses när vi kommer ner snart. Om ni vill kan ni kika in på vår news blog http://www.sydafrikablogg.blogspot.com så länge, som fungerar lite som en anslagstavla för hela den svenska kolonin i Kapstadsområdet. Jo, en sak till: på fotot på inlägget ovan så syns en tunn stor gul trunk med svarta handtag. Vi är på jakt efter ngt liknande lättviktigt för transport av insamlade kläder mm som ska till Sydafrika. Minns ni var den är köpt någon stans? Står det Ullared, månne? Hmmm, då blir det låååångt att åka från Danderyd…kanske går att skicka efter.
  En grej till; den här bloggen är så himla trevligt och bra skriven! Får vi göra ett inlägg om er på vår blogg och hänvisa våra läsare till den?
  Oss når ni på samira(at)egi.se. Kattis & Peter får sammanföra oss när vi har kommit ner 🙂
  Må så gott och bästa hälsningar,
  Samira & Björn Waenerlund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s