Very bizzy day 2

Efter skoluniformsutprovning och möte med Harry Potter skolan begav vi oss ut på stan för att handla mat. MY GOD vilka affärer! Överfyllda av färska råvaror och delikatesser. Vardagshandlingen kommer bli ett nöje och Prima känns som en liten städskrubb…

Bild

Hann även med att besöka två mäklare för att börja leta hus. Hittade ett objekt som verkar intressant och hoppas få se på det inom de närmsta dagarna.

Dagens kamikazeprojekt: Bilkörning. Vänstertrafik. Rondeller är värsta mardrömmen. Korsningar likaså. Kommer man vänja sig vid detta? Troligen. Vi sätter herr Make vid ratten och kommer med massa goda råd om hur han ska göra. Överlevde första dagen utan att krocka med någon trots att vi åkte en hel del bil. Och Diva var med hela tiden. Känns overkligt att vi är i ZA och det känns galet overkligt att Diva är med oss. Men jag är SÅ glad att vi bestämde oss för att ta henne med. Jag tror även hon är glad för detta. Hon har redan hittat en död ekorre och en död mullvad ute på gatan som hon velat mumsa på. Toppen! Hon har även träffat grannens schäferhund som skrämde skiten ur henne. En riktig VAKT schäferhund som fick Diva att lyfta 1 meter från gatan när han skällde. Jesus! What a beast tänkte illa fröken fisförnäm cockerpoo. Matte också. Jag lyfte nog 2 meter när han skällde.

Bild

Lilla fröken Cockerpoo övervakar husses bilkörning.

Summa summarum dag 1: Kom hit! Sydafrika ÄGER!!!!!

Annonser

2 thoughts on “Very bizzy day 2

  1. Göran ser ju sjukt fokuserad ut! Håller händerna korrekt på ratten!
    Jag ser med nöje fram emot nästa inlägg. Sitter här hemma och drömmer mig bort och tänker att det här ska vi också göra nån dag. Heja er!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s