Dag 2

20130830-111604.jpg
Började morgonen med en lyxig frukost. Kan vänja mig vid det 😃👍.

Därefter gav vi oss iväg till Lizas skola. Om Tildas skola såg ut som Harry Potters Hogwarts så var Lizas skola raka motsatsen. Den såg ut som den moderna delen av Ugglum Skola. Tryggt. Vi träffade rektorn och blev guidade på the Grand Tour på skolan. Vi fick träffa Lizas fröken mrs P-something och alla hennes klasskamrater. Disciplinen är häpnadsväckande; när vi stiger in i klassrummet reser sig hela klassen upp och säger unisont: good morning Liza! Mrs P berättade att de var så exalterade över att Liza skulle börja. Liza blev introducerad för sin klasskompis Lily som var den som skulle ansvara för henne under hennes inskolning. ”Här kommer jag trivas” konstaterade Liza 😀.

20130830-112432.jpg

Dagen efter ”the arrival of the swedes” ligger snön på bergen bakom Stellenbosch. De har tydligen aldrig haft så mycket snö tidigare. It’s a sign! Stellenbosch är en oerhört pittoresk stad och påminner mycket om en alpstad i Europa. Det är så vackert att man nästan blir mållös. Och det blir jag inte ofta…..😝

20130830-112658.jpg

Nu lunch och sedan snurrar karusellgrell vidare. Husvisning på em. Håll tummarna! Hade varit skönt att packa upp mina dalahästar och mitt älghuvud😜.

Annonser

One thought on “Dag 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s