What a day!

Lördagen började med en promenad i bushen. Vi hade knappt hunnit ut på stigen förrän vi ser en typ St Bernhardshund korsa stigen. Att hundar springer löst här är inget ovanligt så vi noterade detta utan att höja på ögonbrynen. Hunden galopperar vidare till grannens staket och KLÄTTRAR över detta. Vänta lite….hundar kan inte klättra…..va i xxtrvjjgvnn, det är inte en hund….det är en babian! Stor som ett hus! Shit. Resten av promenaden väntade vi på att den skulle komma tillbaks och överfalla oss 😁……..Vad man ska göra om man träffar en babian är 1. Inte titta den i ögonen (babianen gillar inte att bli utmanad) och 2. Ge den ryggsäcken om du har en sådan (babianen är alltid på jakt efter mat). Bra då vet ni det om ni åker till Borås Djurpark och träffar en förrymd babian 😝.

Därefter åkte vi på vinprovning med Stigssons och Hunneyballs (fritt översatt ”bikupan” 😃). Fam Hunneyball består av pappa Jim (sydafrikan), mamma Marie (svensk) och döttrarna Tove och Lisa födda -91 och -92. Vi började på Guardian Peak, en riktigt bra vingård som vi även besökte i vintras. Dit kommer vi återvända flera gånger. Fantastiska viner, underbar mat och oslagbar utsikt!

20130922-184838.jpg

20130922-185133.jpg

Sedan åkte vi vidare till vingården Somerbosch. Ett lite mer lokal place med fantastisk mat! Gården är även känd för sina två charmiga dalmatinerhundar som tigger mat av gästerna!

20130922-185339.jpg

20130922-185442.jpg

Efter detta åkte vi alla hem till oss för att kolla rugby. För tredje gången denna veckan råkade vi dra igång överfallslarmet och mr Pitbull stod på tröskeln innan vi hunnit räkna till tre. Efter veckans incidenter med larmet kände han sig nog tvungen att samla the Grells och ha en genomgång av hur saker och ting fungerar så vi fick finna oss i att ha en lektion om larmet medan våra gäster drack vin. Skämskudden fram alltså 😳….

20130922-185648.jpg

20130922-185757.jpg

Kl 17 var det dags för National Leauge
i rugby. Jim som är f.d rugbyspelare gick igenom reglerna. Efter genomgången verkade denna groteska hög av biffiga män något mer förståelig och mindre våldsam. Rugby är oerhört stort här och folk följer flitigt den nationella ligan. Enligt Jim är det en vacker sport men innan jag ser något som liknar skönhet måste jag nog titta väldigt mycket mer….😜. Hur som helst vann the Bulls över the Sharks så alla var nöjda och glada!

20130922-185917.jpg
Coach Jim har genomgång innan matchen! 😝
Avslutar med en fin bild från dagen:
Who let the dog out?🎶

20130922-191653.jpg
Önskar jag kunde läsa fröken Cockerpoos tankar ibland…undrar vad hon tänker om allt nytt här?

Annonser

One thought on “What a day!

 1. Har ni äntligen fått igång ert internet????
  Växer inte pälsen på Diva, hon ser ju lika maläten ut som
  när ni åkte….
  Ser ut som att ni fyller dagarna på ett härligt sätt…(Nice)
  Allt väl här hemma
  Viktor: viktig match ikväll mot Gnaget, vinst där så ser det bra ut….
  Ha det gött og lev väl
  Mormor og Morfar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s