En helt vanlig dag i ZA

Började som vanligt morgonen med Diva + Göran promenad i snake-territory (= bushen). Därefter direkt till gymmet. Det har varit en fantastisk träningshöst. Naturligtvis. Vi är ju lediga. Kan träna hur mycket som helst. Och det gör vi. Vissa dagar måste vi planera in vila eftersom vi ofta har träningsvärk. M.a.o en drömtillvaro som ni förstår. Varierar träningen så mycket jag bara kan (utbudet på Virgin är enormt bra) men har en tendens att prioritera konditionsträning då jag tycker det är roligast. Detta har resulterat i riktigt bra flåsform just nu, spindelbenen är spinkigare än någonsin, konstant falukorvsring runt midjan och dessvärre samma status på gäddhänget. Men jäklar vad bra jag mår!
Våra barn har alltid varit idrottsaktiva och tränar gärna. En sak som jag uppskattar när vi är i ZA är att vi åker och tränar tillsammans (Göran, jag, Tilda och Liza) på Virgin. Även Liza får vara med på allt utom passen där man använder vikter. Riktigt kul!
Liza i simbassängen på gymmet.
20131126-192004.jpg
Efter träningen hade vi Rolf på lunch. Jessika var dessvärre sjuk. Tack för titten Rolf. Alltid lika trevligt! 😃
20131126-192431.jpg
Vi åt ugnsbakad lax, dillkokt potatis och sparris. Lyx att kunna gå ut i trädgården och plocka sina egna citroner till fisken. 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
20131126-192710.jpg20131126-192755.jpg
Efter lunch var det dags för den stora-leta-massor-av-prylar-till-Lizas-pyssel-i-skolan-rundan. Nu återstår det att se om det blev rätt….annars skyller jag på Google Translate 😁.
Liza i pysselaffären.

20131126-193312.jpg
Till sina Christmas Crackers som hon ska göra i skolan behöver hon smågodis och detta förde oss till godisaffären. Inget tallande i godiset med bakteriefingrar här inte! Inte en chans att provsmaka ens 😔. Godiset var väl instängt i små inbrottssäkra plastlådor och man fick ut lite godis genom att dra i en spak. Fräscht. Fiffigt.

20131126-201010.jpg
Avslutade shoppingturen med ett besök på en sushirestaurang med rullband som man själv plockar sin mat från. Kan inte låta bli att tänka på mr Bean när jag är på en sådan restaurang. Har sett en galen sketch med honom där han åker runt på ett sådant rullband. Naturligtvis. 😜. Han är enligt min åsikt nästan lika rolig som Per Andersson. Men bara nästan.
Suverän sushi. Mysig stund med Liza. Over and out.

20131126-202144.jpg

Annonser

One thought on “En helt vanlig dag i ZA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s