Zzzzznark. 😮

PensionÀrslunken fortsÀtter och jag Àr förvÄnad över att vi inte har blivit rastlösa Ànnu. Fortfarande oförskÀmt skönt att vara ledig. Ni kan vÄra dagliga rutiner vid det hÀr laget: morgonpromenad och trÀning. I övrigt ganska lugnt. Vi vilar oss i form för gÀstinvasionen som startar den 12 december och varar till i slutet av mars. MÄnga fina slÀktingar och vÀnner bÄde till oss och barnen kommer att hÀlsa pÄ och det ska bli sÄ kul att trÀffa alla och fÄ visa dem fantastiska Sydafrika.

Idag Äkte vi till stranden i Strand för morgonpromenad. Det blev en lÄÄÄÄng promenad och jag ser ut som en signalkrÀfta nu. Diva sprang lös och njöt av livet.

20131129-172610.jpg
Lite handling och lunch pĂ„ det sĂ„ hade ju den dagen gĂ„tt ocksĂ„…😳. Ni fattar tempot va?
Liza har varit pĂ„ poolparty hos en klasskompis pĂ„ eftermiddagen. Hon ska sjĂ€lv ha poolparty pĂ„ tisdag för att fira sin födelsedag och för detta Ă€r hon mycket glad. TĂ€nk att kunna ha poolparty nĂ€r man fyller Ă„r i december. Vilken lycka! Poolen hemma i SĂ€vedalen Ă€r inte sĂ„ inbjudande runt Lucia nĂ€r Liza fyller Ă„r. 😁
I januari börjar Tilda Grade 12 och Ă€r sistaĂ„rselev. En sk Matric. Hon var pĂ„ skolan i morse och provade ut sin Matric cardigan, ett uniformsplagg man bara har nĂ€r man Ă€r Ă€ldst pĂ„ skolan. Med namnet broderat pĂ„. Fint. Som taget ur en amerikansk highschool film. Efter det var hon pĂ„ stan med kompisarna och sedan hĂ€ngde de vid vĂ„r pool. Det Ă€r varmt nu…..😅. (DessvĂ€rre fick inte denna hĂ€ndelse fotas av mamman…..)
IkvĂ€ll blir det bio. Long Walk To Freedom, Nelson Mandelas sjĂ€lvbiografi som publicerades 1994 har filmatiserats och hade premiĂ€r hĂ€r igĂ„r. Skall bli spĂ€nnande och intressant att se dĂ„ Mandela som bekant har haft en avgörande roll i ZA’s historia och Ă€r omĂ„ttligt populĂ€r. Stora delar av filmen Ă€r inspelade inte lĂ„ngt hĂ€rifrĂ„n pĂ„ Cape Town Film Studios som ligger mellan Stellies och CT. Ser fram emot detta. Sydafrika har en dramatisk historia och ju mer man fördjupar sig i den desto mer förstĂ„r man det sydafrikanska samhĂ€llet av idag. Long way to go….

Filmen Long Walk To Freedom:mna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s