Sydafrika 💚

Somnade nöjd och glad efter tisdagens kalas. Allt var så lyckat! Nåja…kanske inte allt….Liza hade sagt till mig att köpa massor av icetea. ”De är galna i det mamma!” sa hon. Så jag köpte mycket icetea men underskattade sydafrikanernas förkärlek till denna dryck. Den tog slut efter 18 minuter. 😁😳😜. Efter det gav de sig på fruktjuicerna och sist av allt läsken….helt enkelt mycket sydafrikanskt.

Gårdagen för övrigt innehöll andra typiska afrikanska inslag: nätet bestämde sig för att lägga ner och är fortfarande i ”off” läge ett dygn senare. Utan teknisk anledning. Vi började flytta runt möbler inför gästernas ankomst och hittade under en soffa en göööööör läbbig sak (läs dött, mumifierat djur). Vad det var tänker jag inte avslöja nu för då går inte mamma ombord på planet nästa vecka. Hehe. 😜. Vi överrumplades även av ett afrikanskt sommarregn och hittade vatten i korridoren utanför duschen på heltäckningsmattan vi precis bytt. Läckan i duschen tätades tydligen inte helt…vilket inte förvånar mig. This is Africa – och det har delvis sin charm. Även om jag som strukturerad svensk ibland häpnar över hur saker och ting inte funkar. Vistelsen här är nyttig i den aspekten att jag lär mig att vara mer tålmodig. Allt löser sig….till slut. Även om det inte går så fort som jag vill.

Sitter nu på gymmet och lånar lite nätverk, ska träffa Annika på lunch om en stund och sedan KOMMER VIKTOR HEM!!!!!!!! Julafton nr 1. Mamma har lagat köttbullar m brunsås. Fjäsk, jag vet. Men han älskar det. 💚💙❤

Annonser

One thought on “Sydafrika 💚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s