Excited 😍

”Mamma kan man sĂ€ga att man Ă€r excited pĂ„ engelska om man Ă€r exalterad?” frĂ„gade Liza i morse pĂ„ vĂ€g till skolan. Första dagen efter det 6 veckor lĂ„nga sommarlovet och ordet excited beskriver exakt Tildas och Lizas sinnesstĂ€mningar. BĂ„da tvĂ„ sĂ„g oerhört mycket fram emot att börja skolan igen. Liza börjar dessutom 6:an idag med ny lĂ€rare och ny klass. De Ă€r 3 klasser i hennes Ă„rskull och varje Ă„r i januari gör de tre nya klasser vilket innebĂ€r att man helt enkelt byter klass varje Ă„r och fĂ„r med sig 1/3 av den gamla klassen….ganska bra tror jag att röra om i grytan 😉.
Lizas outfit i morse: sommaruniformen pÄ. Den lilla vÀskan hon hÄller i handen Àr en kylvÀska för lunchmaten. Med skolans logo. Fina grejer! Hon fick den i julklapp sÄ det var premiÀr för den idag.

20140115-101027.jpg
Den stora vÀskan Àr STOR. Mycket som ska slÀpas med varje dag. Den lilla tunna kroppen har svÄrt med balansen med 6-7 kg pÄ ryggen.

20140115-101335.jpg
Som synes blev Ketchup Kuren mycket lyckad! Se före och efter bilder pÄ hennes blogg pÄ http://www.nattstad.se/lizasliv/fore-och-efter-11853768
Tilda börjar Grade 12 i dag och Ă€r nu sistaĂ„rselev (en s.k Matric) pĂ„ Rhenish vilket medför vissa privilegier. Hon hade brĂ„ttom ur bilen och hann inte bli fotograferad….

Sista dagen för Palo idag 😱. Hon fĂ„r hĂ€nga med mig och Göran idag fram till 14 dĂ„ vi hĂ€mtar Tilda. Vilken tur hon har! Just nu sitter hon och jag och internetar (tjusigt sĂ€tt att umgĂ„s 😉) men efter det ska jag försöka fĂ„ med henne till gymmet.

20140115-103146.jpg

Annonser

2 thoughts on “Excited 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s