Gästbloggare: tjejmaffian på besök i ZA.

Idag väckte Goran oss klockan 07:00 för att gå upp och bestiga ett berg som heter Botmanskop eftersom Tilda hade fått i uppgift av sin svenska skola att ha en friluftsdag. Det var inte lätt att gå upp efter gårdagens 18-års firande av en sydafrikansk vän till oss. Vi ”hoppade” in i bilen och Goran körde oss mot berget. När vi började var det mycket molnigt vilket var perfekt hajkväder. Det var en aning jobbigt att gå upp för alla backar och taggbuskarna hjälpte inte direkt. Väl nära toppen var det läskigt för vissa (Kajsa). Uppe på toppen fick hon torka tårarna (HAHAHAHA) medan vi andra beundrade utsikten. På bergstoppen kunde man se allt ifrån Taffelberget och Kapstaden till en liten Dassi (ett djur). Vi satt där upp ett bra tag och solade lite. Att gå ner gick mycket bättre även om Kajsa även där behövde lite hjälp av Goran.

Goran var värre än en Anna Skebäck och Johan Tedbrant tillsammans med en topping av Peter Winroth. Mr. Grell är ju van vid att bestiga berg till skillnad från oss andra så han sprang upp med lätta fötter medan vi andra valde att ta det j*vligt passivt. Men det var ett roligt och minnesvärt äventyr som vi ej vill göra om. För det första tog det hela dagen och för det andra producerade vi alldeles för mycket svett (Tilda). Hennes försvar till detta var ”Ni kan ju inte svettas era j*vlar”.

Resten av dagen ska spenderas med Timon och andra afrikanska sällskapsdjur. (våra sydafrikanska nyfunna vänner av manligt kön)

XoXo

//Minna, Kajsa, Ika, Tilda

Bilder från dagen:

Hett som i Afrika…typ…

20140213-164529.jpg
Uppe!!!!

20140213-164633.jpg

20140213-164710.jpg

20140213-164744.jpg
Ettrig guide.

20140213-164817.jpg

Annonser

3 thoughts on “Gästbloggare: tjejmaffian på besök i ZA.

 1. Hej,

  Nu har jag bläddrat och läst igenom nästan hela er vistelse i SA. Wow, är min spontana reaktion. Så mycket ni får se och uppleva! Vilket upplevelse för era barn att få med sig i livet.
  Jag hamnade på bloggen genom din syster Åsa, som jag egentligen inte känner. Men hon är en cyber-vän som följer min blogg och har alltid så snälla kommentarer om den.

  Ha det underbart även den sista tiden!

  Kram Malin

 2. Kul läsning tjejer, ni rockar! Bilden på er fyra uppe på berget med utsikt är fantastisk! Så fin, vilket minne för er alla! Kör skiten ur killarna i kväll 🙂
  Hälsningar från tant Lisette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s