Morgonmys

De två bästisarna gosar framför datorn innan frukost. Morgon TV är mys. 💚

20140309-084322.jpg
Somnade gott igår med ett leende på läpparna efter den fantastiska dagen med barnhemsbarnen. Vi har alltid skänkt pengar till olika organisationer men att aktivt på plats få möjligheten att vara med och bidra fysiskt är fantastiskt. Det känns skönt att kunna hjälpa till. Alla ni som redan idag skänker pengar till olika projekt: Grymt! Hoppas ni vet hur stor skillnad ni gör! 😃💚💜💙😍
Ni som inte hittat forum för det ännu: Gör det och bidra med några hundralappar till något ni tycker känns seriöst. Det gör stooooor skillnad för människor i behov. I fattigare samhällen är några hundralappar vad som behövs för att föda en familj i veckor/månader.
Lilla Lucia vid lunchen igår. En föräldralös liten flicka som haft turen att bli omhändertagen av Amelia istället för av andra mindre seriösa människor/eller varit hänvisad till ett liv på gatan. Önskar ni kunnat träffa den här lilla prinsessan. Hon är en överlevare, en fighter, en karismatisk person, synnerligen smart och social för sina blyga tre år. Hon gör ett intryck som det är omöjligt att sudda ut. Hon lyser som en glödlampa. Underbart! Det är det dock naturligtvis inte alla som gör och miljontals barn världen över behöver din hjälp. Vi kan inte hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon.

20140309-085353.jpg

Göran och Loa gav sig av i sina vadderade cykelbyxor 😳 klockan 4 i morse. Räknar med cykling i 7 timmar. Själva chillar vi hemma en stund innan dagens vingård. Ha en underbar söndag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s