Partaj 🎉🎈🎊 För 12-åringar och Mor

Ännu ett kalas i helgen för Liza. Kul! De är väldigt gästvänliga sydafrikanerna och bjuder stort och glatt. Inget knussel. 😃 Barnkalasen är omfattande. Igår var de 44 pers på ett hemma kalas. Rekordet hittills är 60 pers. Tänk 60 st 12-åringar hemma. 😁 I och för sig har de flesta stora hus och trädgårdar men ändå….fantastiskt, generöst och riktigt kul för barnen. Alla föräldrar vi träffar är alltid lika överpositiva och entusiastiska och ord som awsome, fabulous, stunning, breathtaking verkar ingå i de flestas vokabulär. Kanske lite amerikanskt påklistrat (?) men underbart med så mycket positiva människor överallt. Kan det vara solen? 😉😎☀.
Helgens födelsedagsbarn.

20140511-232951.jpg

Mors Dags middagen blev till belåtenhet förutom den detaljen att Tilda inte var hemma. Men Viktor, Liza och Göran var här och det bjöds på asiatisk mat till huvudrätt och sydafrikanskt banana-bread till efterrätt. Toppen! Jag älskar att bli bjuden på middag. 😍 TACK!

Tilda messade från CT att de först skulle ut och spela biljard och sedan gå på stand-up comedy. Rivstart med andra ord och jag kan tro att hon stortrivs. 👍

Dagens fundering: Mors Dag firas på många håll i världen idag, t.ex här. I Sverige firar vi i slutet av maj. Någon som vet varför? Och nästa fråga: om man är svensk som bor i ZA; kan/ska man fira BÅDA dagarna då? 😉Hihi.

Annonser

One thought on “Partaj 🎉🎈🎊 För 12-åringar och Mor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s