Partaj 🎉🎈🎊 För 12-Ă„ringar och Mor

Ännu ett kalas i helgen för Liza. Kul! De Ă€r vĂ€ldigt gĂ€stvĂ€nliga sydafrikanerna och bjuder stort och glatt. Inget knussel. 😃 Barnkalasen Ă€r omfattande. IgĂ„r var de 44 pers pĂ„ ett hemma kalas. Rekordet hittills Ă€r 60 pers. TĂ€nk 60 st 12-Ă„ringar hemma. 😁 I och för sig har de flesta stora hus och trĂ€dgĂ„rdar men Ă€ndĂ„….fantastiskt, generöst och riktigt kul för barnen. Alla förĂ€ldrar vi trĂ€ffar Ă€r alltid lika överpositiva och entusiastiska och ord som awsome, fabulous, stunning, breathtaking verkar ingĂ„ i de flestas vokabulĂ€r. Kanske lite amerikanskt pĂ„klistrat (?) men underbart med sĂ„ mycket positiva mĂ€nniskor överallt. Kan det vara solen? 😉😎☀.
Helgens födelsedagsbarn.

20140511-232951.jpg

Mors Dags middagen blev till belĂ„tenhet förutom den detaljen att Tilda inte var hemma. Men Viktor, Liza och Göran var hĂ€r och det bjöds pĂ„ asiatisk mat till huvudrĂ€tt och sydafrikanskt banana-bread till efterrĂ€tt. Toppen! Jag Ă€lskar att bli bjuden pĂ„ middag. 😍 TACK!

Tilda messade frĂ„n CT att de först skulle ut och spela biljard och sedan gĂ„ pĂ„ stand-up comedy. Rivstart med andra ord och jag kan tro att hon stortrivs. 👍

Dagens fundering: Mors Dag firas pĂ„ mĂ„nga hĂ„ll i vĂ€rlden idag, t.ex hĂ€r. I Sverige firar vi i slutet av maj. NĂ„gon som vet varför? Och nĂ€sta frĂ„ga: om man Ă€r svensk som bor i ZA; kan/ska man fira BÅDA dagarna dĂ„? 😉Hihi.

Annonser

One thought on “Partaj 🎉🎈🎊 För 12-Ă„ringar och Mor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s