One of a kind

Så kom han då igen. Leo från djurtransportagenten Global Paws. Han var här två gånger förra veckan för att hämta och lämna saker inför resan. Idag kom han för att hämta Diva och ta henne till flygplatsen, låta henne veterinärbesiktigas av en state-veterinary och checka in henne på cargo. Redan första gången han var här tydde sig Diva till honom. En underbar hundmänniska. När han kom idag gick hon med honom ut till bilen – utan koppel och hoppade glatt in i bilen. I framsätet. De såg lika lyckliga ut båda två när de åkte iväg.

Leo hämtar Diva. Anna i bakgrunden.

20140519-180219.jpg
Avsked på parkeringen.

20140519-180316.jpg
Det finns djurvänner. Och så finns det djurvänner som Leo. Herregud. 😍

20140519-180520.jpg
Leo undrade: Inte skulle den stackars hunden behöva sitta i buren redan nu? Gick det bra om han hade henne i framsätet??? Med bälte naturligtvis? Hon skulle ju ändå vara i buren såååå länge på resan.
Jag sa ja. Vad annars? 😉

Annonser

6 thoughts on “One of a kind

 1. Har följt ditt bloggande och tycker det är underbart att känna atmosfären och längta tillbaka till ZA som etsat sig fast i mitt hjärta. Härligt att se allt kul som ni varit ute på och få se miljöerna. Agnes tycker det är jätte kul att se bilder på era tjejer och hon minns dom med glädje än.
  Du skrev tidigare om alla fantastiskt vänlig människor man möter överallt i ZA och jag kan säga att det är väl det första som slår en när man går igenom passkontrollen hemma, det är en anvesvärd skillnad!!!
  Känns nästan lite sorgligt att ni ska åka hem igen. Ha en trevlig resa hem och hoppas försommarvärmen möter er, för den står för dörren!

  Med vänlig hälsning
  Pia Elisson, vi träffades i Botlierskop.

  • Hej Pia! Tack för inlägg. Ja det har hänt massor sedan vi sågs på Botlierskop och det har varit underbart att blogga om livet i ZA. Underbara vänliga ZA. Tråkigt att du upplevde atmosfären annorlunda direkt när du landade i Sverige. Men dessvärre är det en skillnad i socialt klimat. Visst är det sorgligt att vi ska åka hem…men allt har sin tid. Vi kommer definitivt att återvända många gånger. Kram till er alla tre! Hls Marie

   • Jo så sant Marie! Jag vägde ju inte in den negativa sidan av Syd Afrika. Tänker på det ofta också men det fantastiska är starkt. det är ju verkligen kontrasternas land på många vis. Hoppas vi kommer att återvända många gånger också. Vill dit redan i vinter.
    Fantasktiskt är det är hemma. Ni kommer hem till den finaste tiden vi har här i Sverige. +25 nu sol och vita skyar på himlen. Äppelträdens blommning är så vacker och grönskan så där fint ljusgrön ännu!
    Kramar till er och hälsa hela familjen!
    Pia

 2. Hej, det har varit så roligt att följa ert liv i SA. Jag halkade in på din blogg via min bror Johan T, jag såg ett inlägg och framförallt så såg jag en SOL, det såg man inte mycket av i Sverige i vintras. Det ver helt underbart att se all bilder och läsa om ert liv där. Kommer att sakna dina rapporter, kanske vi ses när jag är och hälsar på brorsan.

  • Hej Åsa. Tack för kommentar och tack för fina ord om bloggen. Det har varit roligt att skriva hela tiden. Ett bra tillfälle att reflektera över vad vi gör och inte gör och det kommer vara ett fint minne för livet. Känns kul att ha en bok som minne av tiden. Hälsa din fina bror Johan. En av våra favoritlärare under vår 14 år på skolan. Kul om vi ses! Kom förbi om du är i Sävedalen. Kram Marie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s