Inget undantag 😉

Alla sydafrikaner vi trÀffar Àr bus-trevliga. Viktors kompisar frÄn skolan utgjorde inget undantag och vi hade en vÀldigt trevlig svensk afton. Maten blev riktigt bra och de svenska rÀtterna var uppskattade.

20140521-101021.jpg
Viktor har lÀrt kÀnna vÀldigt mÄnga kompisar sedan vi flyttade hit, speciellt efter att han flyttade ner till Campus. De hÀr tre Àr de han kÀnt lÀngst och umgÄtts mest med.
Folkers (sydafrikan) och Arthur (fransman).

20140521-101309.jpg
Brandon och Viktor.

20140521-101814.jpg
BÄde Brandon och Folkers studerar men Àr ocksÄ anstÀllda av Academia Campus dÀr Viktor bor som supervisors/mentorer för de flera hundratals studenter som bor dÀr.

Den stora tjusningen med att resa/bo utomlands Àr att man trÀffar folk frÄn andra kulturer med andra perspektiv Àr det svenska. MÄnga var samtalsÀmnena igÄr och de riktigt intressanta Àr nÀr man lyssnar och tar in andras seder, kultur och tankesÀtt. Det berikar och öppnar upp det egna perspektivet och enligt min Äsikt Àr det en bra egenskap. Att vara open-minded. Att utsÀtta sig för det obekanta gör att man reflekterar över och utvÀrderar det bekanta. DET Àr nyttigt!

KvÀllen avslutades med biljard. Naturligtvis.

20140521-103550.jpg
Hoppas fĂ„ se de hĂ€r killarna i Sverige inom en snar framtid. Arthur Ă„tervĂ€nder till Frankrike i juli för fortsatta studier i Paris. Folkers och Brandon pluggar vidare hĂ€r. Vart Viktor pluggar vidare vet vi i mitten av juli dĂ„ antagningsbeskedet frĂ„n de svenska universiteten skickas ut. DET Ă€r spĂ€nnande. 😀

Annonser

2 thoughts on “Inget undantag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s