Imponerande 🏆

IgÄr hade Tilda sitt sista prov via Internet pÄ VÀrmdö Distans Gymnasium. DÀrmed satte hon punkt för 40 veckors distansstudier som inneburit att hon lÀst in hela Ärskurs 2 pÄ SamhÀllsvetenskapliga Programmet parallellt med sin skolgÄng pÄ Rhenish High School for Girls.

Hon har lÀst 10 Àmnen, haft inlÀmningar i samtliga Àmnen VARJE vecka och ett stort antal provtillfÀllen pÄ nÀtet utöver detta. Det studiemÀssiga fokuset har legat pÄ den svenska skolan. Den sydafrikanska har mer fyllt det sociala behovet.

Att lÀsa pÄ distans Àr inte helt enkelt. Det pÄminner om universitetsstudier och krÀver mycket planering, disciplin och motivation. LÀttare som vuxen, svÄrare som 16/17-Äring. DÀrav Àr vi Ànnu mer imponerad av din prestation Tilda, för du har gjort det helt oklanderligt. Inte en gÄng har vi behövt pÄminna dig eller tjata. Inte en gÄng har du suckat och beklagat dig. Du har bara kört pÄ. Beslutet att lÀsa dubbelt var ditt eget och motivationen till att inte missa Ärskurs 2 utan ansluta till din gamla klass i 3:an har varit sÄ stor hela tiden att det har övervÀgt det jobbiga. Vi Àr sÄ stolta och imponerade Tilda!!! Nu Àr du vÀrd ett lÄÄÄngt sommarlov tills Äk 3 pÄ Samskolan börjar den 18/8.

Tilda Ă€r sjĂ€lv grymt nöjd och tycker det har varit helt okej. Hon ser fram emot hösten och det faktum att hon dĂ„ ska sitta i ett klassrum igen med en lĂ€rare som dels har genomgĂ„ngar pĂ„ tavlan och som man dels kan FRÅGA saker. En lyx man saknar som distanselev. Visst finns lĂ€rarna tillgĂ€ngliga pĂ„ mail och Skype men det kan aldrig ersĂ€tta möten i verkliga livet!

Idag firar Tilda stort! Det Ă€r party i Stellenbosch ikvĂ€ll dels med kompisar hĂ€rifrĂ„n staden och dels kommer 2 kompisar frĂ„n volontĂ€rsveckan i CT hit för att vara med. Kul blir det. Dessutom Ă€r hon i skrivande stund inne i CT och gör en sak som jag berĂ€ttar om sedan. 😉. Vill gĂ€rna ha bilder först.

VĂ€rldens BĂ€sta Tilda!

20140523-111253.jpg

20140523-111350.jpg

20140523-111548.jpg

20140523-113520.jpg

Annonser

4 thoughts on “Imponerande 🏆

  1. Absolut vÀrldens bÀsta Tiddi vilken prestation och nu vÀntar sommarjobb.
    4 dagar kvar,vi syns pÄ Landvetter.Mormor oMorfar

  2. Fantastiskt imponerade!!! och vad kul för Liza att bli sĂ„ saknad! Ni kommer att sakna ZAÂŽmer Ă€n ni tror….
    Det gör vi efter bara 31/2 vecka dÀr!
    Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s